• non-stop
  • Pipera nr. 26, Sector 1, Bucharest

Despre noi

DESPRE NOI

Daca doriti sa inchiriati o masina, va putem spune ca Prospero Rent Auto va poate oferi servicii de calitate, in ceea ce priveste domeniul de inchirieri masini in sistem rent car. Astfel, aceste servicii pot veni in ajutorul dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o masina in scop turistic pentru Bucuresti, ori pentru intreaga tara. Va oferim servicii de calitate, si masini de inchiriat la preturi avantajoase, acestea fiind, in acelasi timp, sigure si performante.

Aici veti gasi masina de care aveti nevoie, fie ca este vorba de o masina compacta, intermediara, luxoasa, sau, daca doriti, un jeep, sau un SUV. Putem de asemenea sa inchiriem masinile in Bucuresti, cu sau fara sofer, cetatenilor romani, dar si celor straini ce doresc sa calatoreasca in tara in siguranta.

SERVICII

Serviciile oferite de firma noastra Prospero Rent Auto, rental cars si hire cars, sunt

There are many sorts of jobs out there, and also the best one is write my essay for me cheap CPM Homework. CPM means compensated for surveys, and it is the most popular way to earn money from your home. With this form of home business you can earn money while you sleep, and there are many benefits to joining a program which pays you money for your own time.

servicii de calitate, pe gustul omului modern, cu o dorinta de miscare continua, ce doreste sa fie in acelasi timp rapid si eficient, si vrea ca in acelasi timp, costurile pentru transport sa fie ceva mai reduse. Datorita mediului online, acum este mai usor sa apelati la servicii de inchirieri auto, si in mediul virtual puteti gasi solutii potrivite pentru dumneavoastra in ceea ce priveste domeniul rent a car Romania, rent a car Bucuresti, sau rent a car Otopeni.

Bineinteles, locatiile pentru a inchiria o masina pot fi diverse, si in aceasta situatie nu trebuie decat sa apelati la serviciile noastre de inchirieri auto in Bucuresti.

Aveți întrebări? Asistență telefonică 24h/7
Contact
072 900 1000
Call Now ButtonApelează acum
Change Language
Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!